Bauer Barbara: Most élsz

“Még lüktet a pillanat, benne még felvillannak az egykori álmok és a tovatűnő boldogság.”

Vannak könyvek, amiket olvasni kell. Vannak könyvek, amikről aztán írni kell. És a Most élsz pont egy ilyen könyv. Nem jönnek könnyen a szavak, de ami most éppen kavarog a fejemben, az a legtökéletesebb káosz.

Nagyon régen írtam már bejegyzést. Valahogy nem találtam meg azt A Könyvet, ami arra inspirálna, hogy igenis ki kell adnom magamból az érzéseimet. Most viszont nem tudok hallgatni. Elért a jól megszokott Bauer-hatás. Magamban már csak így hívom, hisz nagyon kevés olyan író van, aki minden egyes szavával képes elvarázsolni és szebbé tenni az olvasás órácskáit. Bauer Barbara ezen szuperereje megkérdőjelezhetetlen.

Megfogadtam, hogy nem fogok sírni. Ezt az ígéretemet sikerült is betartanom – egészen a második sorig. Onnantól szinte végig könnybe lábadt szemmel olvastam eme csodálatos regényt egy oly’ sokat átélt ember szerelméről.

A csodás borító – ami mellett most sem lehet elmenni – egy mellbevágóan megkapó és varázslatos regény lapjait takarja. Egy történetet, amely minden pillanatába beleégett az iránta érzett töretlen szeretet és szenvedély. És amit az olvasó is csak zokogva tud aztán elengedni.

Szokásomhoz híven nem árulok el nagy titkot, inkább kérek mindenkit, hogy olvassa el azt a könyvet, ami számomra idáig az Év Könyve.

xx,
Becca

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s