Itt… és mégsem + Újra tarol a The Umbrella Academy!

Sziasztok!

Ez egy mea culpa bejegyzés, plusz egy kis helyzetjelentés lesz – igen, még megvagyok, minden okés, csak…

… az a nagy helyzet, hogy az elmúlt pár hónapban az életem gyökeresen felfordult. 
Egy viszonylag – sőt, eléggé – biztosnak tűnő munkahelyről emiatt a létező/nemlétező vírus miatt. És annak ellenére, hogy tudtam, végig tudtam, hogy nem amiatt menesztenek még sok-sok munkatársammal együtt, mert milyen rossz munkaerő voltunk, valahogy mégis padlóra küldött a munkahelyem megszűnése. Nagyon sokáig nem találtam a helyem, még a sz*r is ízetlen volt, sok mindenbe belekezdtem, majd jó hamar félbe is hagytam, kínomban már az összes Netflix sorit megnéztem, majd vágtam rájuk a pofákat, de volt egy Star Wars – maratonom is. Olvasgattam, persze, de valahogy az se volt elég. Online rendelgettem – keményen. 
Eltelt egy pár hét, majd megleltem azt a dolgot, ami gyökeresen felforgatta az életemet – jó értelemben.
Újra rátaláltam a jógára. Sok-sok évvel ezelőtt már kacérkodtunk pár hónapot, de aztán valahogy szépen kivonult az életemből. De most a lehető legjobbkor karolt fel újra. Nagyon élvezem mind a testi, mind a spirituális kihívásokat, igazi kikapcsolódásként tudok tekinteni rá. Azóta egyébként újra futni kezdtem, évek után először érzem azt, hogy igenis szükségem van erre a mozgásformára is. És igen, szeretném még az úszást is felvenni a listámra, hisz mindig is a napi életem része volt, de most ez a vírus ennek a hobbinak is jól odavert. De fingers crossed, hogy az uszodák maradjanak is nyitva a jövőben.
Erről egyébként így ennyit, azóta lett egy fasza munkahelyem, hála az egyik legjobb barátom ajánlásának. Szóval immár semmi sem akadályozhatja meg, hogy sűrűbben írjak bejegyzéseket. Próbálom magamhoz híven tömören, célratörően megírni őket, hogy aztán legyen téma, amiről esetleg tudunk trécselni is.
A mai nap legnagyobb öröme számomra, hogy megérkezett a The Umbrella Academy második évada. Aki ismer, tudja, hogy a képregények nagy rajongója vagyok, és élek-halok a sorozatért is. Így nem csoda, ha alig várom, hogy este végre bele is vethessem magam. Szerintem binge lesz belőle, de meglátjuk. Lehet, érdemesebb lenne szépen beosztani, de nincs mit tenni, egyszerűen imádom ezt az elcseszett családot.
Ti esetleg szeretitek a képregény-adaptációkat? Ha igen, melyik a kedvencetek? Ha gondoljátok, írjátok meg kommentben!
xx,
Becca

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s